Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Πίσω από τις ασπίδες των ΜΑΤ: Οφέλη, ματαιοδοξία και ιδεολογία

Όταν δεν υπάρχουν εθνικά οφέλη από μία απαράδεκτη Συμφωνία
Όταν δεν υπάρχουν εθνικά οφέλη από μία απαράδεκτη Συμφωνία που έγινε μόνο και μόνο για λόγους ιδεολογικούς, δεν μπορείς να προγραμματίσεις εκδηλώσεις που το αναδεικνύουν με εθνικούς φορείς.

Γι' αυτόν το λόγο ο κομματισμός επανέρχεται στα αντανακλαστικά του και οργανώνεται κομματικά. Διότι τα οφέλη αυτής της Συμφωνίας είναι μόνο για την ματαιοδοξία και την ιδεολογία. Αυτές μπορούν να απολαύσουν τα είκοσι άρθρα χωρίς να ντρέπονται.

Και βέβαια το γελοίο είναι να χρησιμοποιείς για προστασία αυτούς που για δεκαετίες έβριζες όταν ήθελες να διαδηλώσεις. Τώρα το κόμμα της εξουσίας έχει αλλάξει τόσο πολύ που δεν αναρωτιέται καν πώς το βλέπουν οι ψηφοφόροι του πίσω από τις ασπίδες των ΜΑΤ λόγω του φόβου που τους προκαλεί ο λαός που δεν αποδέχεται τον μηδενισμό του Έθνους.

Σε αυτή τη Συμφωνία δεν υπάρχει τίποτα για την Ελλάδα όλα είναι για το κόμμα και μόνο για αυτό. Όλη η υπόθεση είναι θέμα ιδεολογίας κι αν δεν δόθηκε όλο το όνομα χωρίς επιθετικό προσδιορισμό είναι λόγω των μεγάλων Συλλαλητηρίων του ελληνικού λαού, αλλιώς θα είχαν δώσει τα πάντα μόνο και μόνο για να συνεχίσουν ένα καθυστερημένο και αρρωστημένο παρελθόν που δεν θέλησε ποτέ να δεχτεί η Ελλάδα διότι δεν ήταν ούτε της ελευθερίας ούτε της δικαιοσύνης και κατά συνέπεια ενάντια στον Ελληνισμό και την ιστορία του.
  lygeros.org - OPUS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...