Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Τερατοπλασία Τερατολόγων

Η Πατρίδα μας βιώνει ξεχωριστές – ίσως και μοναδικές; - στιγμές απροσμέτρητης αμετροέπειας, αμέτρητης μετρομανίας, αλλά και αντισταθμικής ΑΝΤΙΜΕΤΡΟΜΑΝΙΑΣ , μετά … κοφτερού «κόφτη».
Όλοι  σχεδόν έμειναν ικανοποιημένοι με την "ολοκλήρωση"  της πολύκλαυτης διαπραγμάτευσης  (Σ.Σ Ακριβέστερα: ολοκληρώθηκε η περίοδος του επικοινωνιακού τακτικισμού αναμονής για την επίσημη ανακοίνωση των ήδη συμφωνημένων – προ καιρού – ανάμεσα στην Κυβέρνηση και τους δανειστές):


- Οι δανειστές επειδή επέβαλαν τους όρους τους.

- Η Συγκυβέρνηση γιατί πέτυχε να ανακοινωθεί επιτέλους το κλείσιμο /παραίνεση , όπως –όπως και να δεσμευτούν τόσο οι επόμενες κυβερνήσεις, όσο και οι γενιές.

Επειδή πίεζε πλέον ασφυκτικά ο χρόνος. Άρα … ο στόχος της επετεύχθη (;).

- Η εσωτερική αντιπολίτευση των 53 βρήκε την ευκαιρία να διαφωνήσει … ψηφίζοντας (;).

- Η Αντιπολίτευση αφού αποδείχτηκε πως οι δήθεν διαπραγματεύσεις οδήγησαν σε επαχθέστερα μέτρα. Κάτι που εκθέτει ανεπανόρθωτα την Συμπολίτευση. Άρα σημαντικό … πολιτικό κέρδος. (;).

- Ο λαός εξαιτίας της χαζοχαρούμενης (προ) διάθεσης και της παραπληροφόρησης του (προ) ετοιμάζεται να προσέλθει στις επόμενες εκλογές … «ενημερωμένος» για να επιβραβεύσει εκείνους που αγωνίζονται προκειμένου να υφίσταται συνεχής και συνεπής επιδείνωση των δεινών που υφίσταται (!).

Η Πατρίδα μας βιώνει ξεχωριστές – ίσως και μοναδικές; - στιγμές απροσμέτρητης αμετροέπειας, αμέτρητης μετρομανίας, αλλά και αντισταθμικής ΑΝΤΙΜΕΤΡΟΜΑΝΙΑΣ , μετά … κοφτερού «κόφτη».

Οι μακροχρόνιες συναντήσεις /συνευρέσεις οδήγησαν σε τερατοτοκία. Προέκυψε το αποκρουστικό τερατούργημα των: «Μέτρων – Αντίμετρων».ΥΓ Ένα και μόνον «Αντιστάθμισμα/ Αντισταθμιστικό» Μέτρο θα βοηθούσε:

     Η θεσμοθέτηση – με βαρύτατες, εξοντωτικές ποινές για τους παραβάτες και τις παραβάτισσες – της υποχρέωσης των «πολιτικών» μας να λένε α  λ  ή  θ ε ι ε ς  !!!

     Συμπληρωματικά –Υποβοηθητικά: Οι υποψήφιοι πολιτευτές και βέβαια οι βουλευτές θα έπρεπε, υποχρεωτικά να περνούν από μηχανήματα ανίχνευσης ψεύδους πριν  αναλάβουν καθήκοντα.
 Δημ. Χρονόπουλος - elzoni.gr
 9/5/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...